Met subsidie naar de beurs?

Speciaal voor de Vlaamse standhouder hebben we kant en klare oplossingen klaar staan. Bij het reserveren van zo een stand kan u de ochtend van de beurs arriveren met uw marketingmateriaal. Alle andere zorgen heeft de organisatie van de beurs op zich genomen.

Zo een basisstand bestaat uit uniforme standbouw met witte wanden van 2.5m hoog, een frieslijst met naam en standnummer, tapijt, een elektriciteitsaansluiting met verlichting, een balie, een tafel, drie stoelen en een prullenbak.

Voor 16m2 betaal je hiervoor 5.210,- euro exclusief btw. Als je in aanmerking komt voor subsidie kan je, afhankelijk van je situatie van FIT Vlaanderen 50 tot 75 procent betoelaagd worden.

Uiteraard zijn er ook andere maten en formaten mogelijk, van instapklare oplossingen tot en met naakte standoppervlakte waar u uw eigen standbouw meebrengt. Een beursmanager informeert je hier graag over. Laat je terugbellen.

Ook de wijze van subsidie is afhankelijk van de keuze die u maakt. Lees hier op de website van FIT Vlaanderen alles over de subsidiemogelijkheden…