WELKOM

Een gevarieerd aanbod van producten en diensten, lezingen over uiteenlopende onderwerpen en een succesvol Schoonmaakseminarie van de IFMA. Dat waren de ingrediënten van de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer in september 2014 in Antwerp Expo. Aanbieders van onder meer meubilair, brandblussers, akoestische panelen, geursystemen en inbindmachines ontmoetten afnemers zoals facility managers en gebouwbeheerders. Professionals die zich niet alleen lieten informeren op de stands maar ook lezingen over onder meer duurzaamheid, het nieuwe werken en luchtkanaalreiniging en het seminarie bijwoonden. Een beeld krijgen van deze geslaagde editie, die vraag en aanbod met elkaar in contact bracht? Bekijk dan hier een algemene indruk

Volgende editie
In september 2016 kunnen facility managers weer terecht in Antwerp Expo voor een gevarieerd aanbod van producten en diensten, kwalitatief goede stands, leerzame themapresentaties en inspirerende bijeenkomsten die facility managers en gebouwbeheerders (of bedrijven) met een oog op de toekomst naar een hoger niveau kunnen tillen in hun sector. Persoonlijk contact, interactie en het uitwisselen van kennis tussen aanbieder en afnemer zijn sleutelwoorden die staan voor Facilitair & Gebouwbeheer. Volg voor de laatste ontwikkelingen de vakbeurs ook op Twitter: @BeursFacGb.

Wil je alvast vooraan in de rij staan, klik dan hier om je gegevens achter te laten.

Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer
Op 13, 14 & 15 januari 2016 vond de Nederlandse versie van vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer plaats. Bezoekers hebben zich op deze achttiende editie uitgebreid laten informeren op honderden stands. Benieuwd hoe standhouders en bezoekers deze 18e editie van de vakbeurs hebben ervaren? Kijk dan op de website bij Terugblik 2016.

Of interesse om je bedrijf op 25, 26 en 27 januari 2017 in Jaarbeurs Utrecht te presenteren? Klik hier voor meer info!